تفاوت کولر گازی ایستاده و دیواری
تفاوت کولر گازی ایستاده و دیواری به قدرت خنک کنندگی این دستگاه ها مربوط می شود. کولرهای گازی ایستاده در مقایسه با اسپلیت های دیواری ابعاد بزرگ تری دارند. از طرفی کولرهای زمینی یا ایستاده نیازهای سرمایشی فضاهای بزرگتر را بهتر برآورده می کنند. تفاوت کولر گازی ایستاده و دیواری چیست؟
برای یافتن پاسخ سوال تفاوت کولر گازی ایستاده و دیواری، نگاهی به مشخصات فنی و نوع عملکرد این دستگاه کمک می کند. سیستم های تهویه مطبوع اسپلیت و مستقیم سیستم های هوای استاندارد برای استفاده در مناطق و ساختمان های مختلف هستند. به طور کلی انواع کولر گازی دیواری از جمله کولر گازی G+، LG در محیط های مسکونی و ساختمانی بسیار کاربردی هستند. در عین حال از کولرهای گازی ایستاده برای توزیع هوای تازه در ساختمان های بزرگ مانند مساجد، مراکز درمانی و ساختمان های تجاری و اداری استفاده می شود.
برای یافتن پاسخ سوال در مورد تفاوت کولر گازی ایستاده و دیواری، نگاهی به عملکرد و مشخصات و همچنین نوع عملکرد این دستگاه مفید است. سیستم های تهویه مطبوع دیواری و کابینتی از سیستم های تهویه مطبوع محبوب برای استفاده در فضاها و ساختمان های مختلف هستند. معمولا کولرهای دیواری اسپلیت از جمله کولر گازی G+ و LG برای فضاهای نشیمن و ساختمان بسیار کاربردی هستند. در عین حال از کولرهای ایستاده برای توزیع راحت هوا در ساختمان های بزرگ مانند مساجد، مراکز درمانی و ساختمان های تجاری و اداری استفاده می شود.
مقایسه کولرگازی ایستاده و دیواری
بررسی وجه تمایز و تفاوت کولر گازی ایستاده و دیواری
قبل از اینکه به تفاوت کولر گازی ایستاده و دیواری بپردازیم، باید توجه داشت که مکانیسم عملکرد این دستگاه ها نیز به همین صورت انجام می شود. بر این اساس، مکانیسم عملکرد اسپلیت دیواری و ایستاده بر اساس چرخه خنک کننده تراکم است. در ساختار این دستگاه ها کمپرسور و موتور نقش محوری و تعیین کننده ای دارند. کمپرسور این دستگاه ها با فشرده سازی گاز مبرد، زمینه لازم برای ایجاد هوای خنک را فراهم می کند. به علاوه ابعاد و فرمت قطعات و لوازم فنی کولر گازی ایستاده در مقایسه با اسپلیت های دیواری بزرگتر و در عین حال سنگین تر است.
قدرت خنک کنندگی
یکی از تفاوت های کولر گازی ایستاده با کولر گازی دیواری به ظرفیت خنک کنندگی این واحدها برمی گردد. کولرهای گازی ایستاده از نظر اندازه و ابعاد بزرگتر از دیواری هستند. از طرف دیگر، سیستم های تهویه مطبوع زمینی یا ایستاده می توانند نیازهای سرمایشی یک منطقه بزرگتر را بهتر برآورده کنند. علاوه بر این کمپرسور مورد استفاده در ساختار کولر گازی ایستاده بسیار بزرگتر و قدرتمندتر از نوع دیواری است. استفاده از کمپرسور قدرتمند باعث افزایش ظرفیت سرمایش دستگاه می شود. بنابراین کولر گازی ایستاده نسبت به نوع دیواری از ظرفیت سرمایش بالاتری برخوردار است.
نحوه نصب و قرارگیری
روش نصب و جاگذاری، کولر گازی ایستاده را از دیواری متمایز می کند. نصب و راه اندازی کولرهای ایستاده به راحتی و بدون مشکل خاصی انجام می شود و استفاده از کولرگازی های ایستاده در فضاهای کوچک به دلیل اندازه بزرگ محدود است.
از طرفی کولر گازی دیواری با قرار دادن آن بر روی سطح دیوار نصب و استفاده می شود. کولر گازی اسپلیت از دو پنل کاملا مجزا تشکیل شده است. پنل داخلی یونیت بر روی دیوار و پنل بیرونی یا کندانسور آن در فضای باز یا محیط باز نصب می شود.
بر این اساس کولرهای گازی مستقل به دلیل داشتن موتور قوی تر، برق و انرژی بیشتری نسبت به کولرگازی اسپلیت مصرف می کنند. به همین دلیل در هنگام خرید این تجهیزات باید به میزان برق و انرژی مصرفی کولرهای ثابت توجه ویژه ای داشت. لازم به ذکر است که کولرهای گازی اینورتر با کلاس انرژی A باعث صرفه جویی و بهینه سازی قابل توجهی در مصرف انرژی می شود. این ویژگی تاثیر زیادی در کاهش هزینه های اقتصادی و کمکی مصرف کننده دارد.
نرخ توزیع هوا
یکی دیگر از تفاوت های کولر گازی ایستاده و دیواری در سرعت توزیع هوا و سرعت خنک کنندگی دستگاه است. تهویه مطبوع دیواری اغلب به دلیل ارتفاع در مقابل دریچه های توزیع هوای دستگاه قرار نمی گیرد. در نتیجه هوای خنک به صورت یکپارچه و یکنواخت و با سرعت متعادل در فضای داخلی پخش می شود. از طرفی کولرهای ایستاده روی زمین قرار می گیرند، بنابراین موانعی مانند وسایل و مبلمان جلوی دریچه های آن وجود دارد. این مشکل مانع از توزیع هوای مطبوع از واحد تهویه مطبوع ایستاده به شکل یکسان و یکنواخت می شود.
کولر گازی دیواری بهتر است یا زمینی؟
کولرهای گازی دیواری یا زمینی بسته به نوع کاربرد و نحوه استفاده در اندازه ها و ظرفیت های مختلف طراحی و تولید می شوند. در سال های اخیر کولر گازی اسپلیت به دلیل ویژگی های منحصر به فرد و عملکرد بالا به یکی از انتخاب های محبوب تبدیل شده است. ابعاد و حجم مناسب، بهینه سازی مصرف انرژی، ظرفیت سرمایشی بالا و عدم اشغال فضای اضافی را می توان از مهمترین مزیت های اسپلیت های دیواری برشمرد. ساختار اصلی کولر گازی اسپلیت از دو پنل مجزا و مستقل به نام یونیت های خارجی و بیرونی تشکیل شده است.
از طرفی کولرهای ثابت می توانند به راحتی نیازهای سرمایشی مناطق وسیع را در مدت زمان کوتاهی برطرف کنند. در مکان هایی که کولرهای گازی اسپلیت مناسب نیستند، اسپلیت های ایستاده بهترین و راحت ترین گزینه هستند. علاوه بر این، کولرهای گازی دائمی علاوه بر ظاهری که دارند با کارایی بالایی نیز در دسترس هستند. بررسی دقیق تفاوت های کولر گازی ایستاده و دیواری؛ شما به راحتی می توانید با توجه به نیاز خود بهترین سیستم تهویه را انتخاب کنید.
کولر گازی دیواری بخریم یا کولر گازی پایه ای؟
برای پاسخ به این سوال توجه به تفاوت کولر گازی ایستاده و دیواری بسیار مفید است. برای انتخاب یک سیستم تهویه مطبوع مناسب و کاربردی، توجه به عواملی مانند اندازه و مساحت اتاق مورد استفاده، نوع کاربری، آب و هوای منطقه و وضعیت استفاده از آن بسیار مهم است. ساختار. اگر اتاق کوچک و فضای محدودی دارید، کولر گازی دیواری بهترین و مناسب ترین گزینه محسوب می شود.
در صورت نیاز به تامین سرمایش و تهویه مطبوع فضاهای عمومی مانند مساجد، مدارس و اماکن ورزشی می توان کولر گازی ایستاده را انتخابی مناسب و کاربردی دانست. با این تفاسیر و پس از بررسی و تحلیل تفاوت کولر گازی ایستاده و دیواری، باید توجه داشت که نوع نیاز و نحوه استفاده در انتخاب هر یک از این محصولات بسیار تاثیرگذار است.